Textielframes

header-framefoto-tab-3b2

Textielframes

Textielframes zijn aluminium profielen waar een textieldoek in het frame bevestigd wordt. Aan het doek wordt een siliconen pees genaaid waardoor het doek zeer eenvoudig in het frame te bevestigen is. De textielframes zijn de oplossing voor mensen die snel een beeld of een reclame uiting willen kunnen vervangen. Er zijn frames die speciaal gemaakt zijn om aan een wand of aan het plafond te bevestigen. Door de eenvoudige montage van de textielframes en de verschillende accessoires kunnen de frames in elk formaat geleverd worden en zijn ze overal inzetbaar. 

Ook zijn er profielen die met voetsteunen op de grond gezet kunnen worden, ideaal voor beurzen of om een product echt in de kijker te zetten. Wil je een dubbelzijdige uiting, ook dat is mogelijk met onze profielen waar aan twee kanten een doek in bevestigd kan worden. De dubbelzijdige frames zijn ook ideaal als scheidingswand tussen werkplekken.

Moet een uiting of beeld nog meer opvallen kunnen de frames voorzien worden van Led verlichting. De leds worden op een slimme manier achter het doek op de frames bevestigd met een hele mooie egale verlichting als resultaat. Kijk hier voor meer informatie over de Ledframes.

De diversiteit in de keuze van de aluminium profielen zorgt ervoor dat we voor iedere situatie een passend profiel hebben. Smalle onopvallende profielen voor een mooi beeld aan de muur of juist een steviger frame wat gezien mag worden. De frames die geschikt zijn voor led verlichting of geluidsabsorbtie zijn sowieso wat dieper om voldoende ruimte te maken voor de montage.

Deze profielen zijn geschikt voor de fotoframes

Profiel simple 19
Profiel heavy 27
Profiel double 44
Profiel double 80

Simple 19

Enkelzijdig textielframe, bedoeld voor wandmontage. Een zeer populair en breed toepasbaar aluminium frame. Dit profiel wordt veelal aan de wand gemonteerd of in beursstands, interieurbouw geïntegreerd.

Meer informatie

Heavy 27

Enkelzijdig textielframe, bedoeld voor wandmontage. Een stevig modulair systeem. Dit profiel wordt veelal opgehangen of aan de wand gemonteerd. Door extension sets is elke gewenste maat mogelijk.

Meer informatie

Double 44

Dubbelzijdig textielframe, bedoeld voor vrijstaand en/of hangend gebruik. Een stevig en modulair systeem. Dit profiel is naast zijn dubbelzijdige mogelijkheid voor het plaatsen van textielprint uniek door zijn buitengroef. Hierdoor kan op een eenvoudige wijze diverse accessoires worden aangebracht. Met de extension sets is elke gewenste maat mogelijk.

Meer informatie

Double 80

Dubbelzijdig textielframe, bedoeld voor vrijstaand en/of hangend gebruik. Een stevig en modulair systeem. Dit profiel is naast zijn dubbelzijdige mogelijkheid voor het plaatsen van textielprint uniek door zijn buitengroef. Hierdoor kan op een eenvoudige wijze diverse accessoires worden aangebracht. Met extension sets is elke gewenste maat mogelijk.

Meer informatie

Share