particulier

Een uniek aanbod waarbij we samen met u de mooiste professionele familiefoto maken.  Dit kan zijn bij ons in de studio of op een lokatie naar keuze.  Deze foto's bewerken we daarna en in overleg maken we een keuze voor de mooiste familiefoto en drukken deze af op textiel.  Tot slot bevestigen we het textieldoek eenvoudig in het Framefoto frame en monteren deze op de plek van uw keuze. Dit alles voor nu voor een spectaculaire totaalprijs. 

"We wilden een mooie foto van onze zoon aan de muur. Canvas vonden we te standaard en wilden het daarom opnemen in een frame en op textiel. Onze foto staat in zeer goede kwaliteit op het doek, de lijst is erg stevig en hij valt op als je de kamer in komt. Wij zijn er heel erg blij mee. Iedereen die op visite komt is er weg van"
Denise-Camijn-foto
Denise Camijn
Schoonhoven
"Mijn man is Australisch en ik wilde iets van zijn land aan de wand. We hebben samen met Stefan gekozen voor een mooi beeld van de Harbour bridge met Luna park. De reacties zijn geweldig! Iedereen die bij ons komt zeggen meteen wow! Echt prachtig. Ik zou Framefoto zeker aanbevelen bij anderen ook omdat het zo makkelijk is om van doek te veranderen. Het frame blijft gewoon wat het is"
Soraya
Soraya
Assendelft

Aanpak en veelgestelde vragen

Familiefoto

Stefan Niestadt:  “Elke klant is weer uniek en de gewenste oplossing komt uit het gesprek wat ik met hen heb. Persoonlijk vindt ik het fantastisch hoe fotografie en herinneringen op zo'n wijze een woonomgeving van mensen een geheel unieke identiteit geeft.

Gratis advies

Laat uw gegevens achter en ik neem contact met u op voor een gratis en vrijblijvend advies.

Op internet zijn ontzettend veel foto’s te vinden, je kunt niet zomaar alles gebruiken van je vind. Vaak is de resolutie op internet vrij laag om de foto’s sneller te kunnen bekijken. Wanneer je iets bijzonders zoekt kun je ook op stockfoto websites kijken, deze zijn er speciaal voor om mooie en bijzondere foto’s te vinden en de resolutie is hier veel hoger. Wij hebben bij verschillende stockfoto sites abonnementen waardoor we voor een klein bedrag de foto voor je kunnen downloaden en mogen gebruiken. Een hele bekende site is www.shutterstock.com, zeker een aanrader om is te gaan kijken.
Nee, het frame wordt in delen geleverd anders worden de pakket te groot om te verzenden. In het pakket zitten vier hoeken meegeleverd waardoor je het frame heel gemakkelijk in elkaar kunt zetten, ook de benodigde inbussleutel zit erbij.
We hebben verschillende frames die ook op verschillende manieren bevestigd kunnen worden. Voor de smalle profielen hebben we handige montage plaatjes die je met twee schroeven aan de muur kunt bevestigen, het frame kun je hier zo overheen hangen en eventueel nog verstellen wanneer het nodig is. In de bredere profielen moeten gaatjes geboord worden om het frame aan de muur te kunnen bevestigen. We kunnen de profielen ook vast van gaatjes voorzien voor de montage.
Het bevestigen van het doek is heel gemakkelijk, wanneer het frame aan de muur is bevestigd begin je met het doek in de vier hoeken te bevestigen, het hangt nu nog heel slap in het frame. Vanuit het midden kun je dan per kant het doek in de rand van het frame drukken waardoor het zichzelf gelijk strak in het frame spant.
Ja dit kan, we voorzien de doeken van een klein lusje in één van de hoeken wat buiten het frame blijft. Wanneer je aan het lusje trekt kun je het doek makkelijk uit het frame halen en er een ander doek in bevestigen. Op deze manier kun je een ruimte binnen een paar minuten een hele nieuwe uitstraling geven.
Om de foto zo mooi mogelijk te kunnen printen op het doek houden we een resolutie van 100 dpi aan op het formaat waarin de foto geprint moet worden, voor hele grote printen is 50 dpi voldoende aangezien je die ook van een grotere afstand bekijkt. Voordat we een doek gaan printen worden de aangeleverde foto’s altijd eerst door ons gecontroleerd en waar nodig in kleur gecorrigeerd en op maat gezet. Twijfel je aan de kwaliteit van je foto dan kijken we graag met je mee.
De telefoons die we tegenwoordig gebruiken worden steeds beter en de resolutie steeds hoger. Veel foto’s die met een telefoon gemaakt zijn kunnen we prima gebruiken, natuurlijk afhankelijk van het formaat waarin de foto geprint moet worden. Bij twijfel gaan we altijd samen kijken wat de mogelijkheden zijn.
We werken niet met standaard maten, alle frames worden op maat gemaakt wanneer deze besteld worden en worden op de millimeter nauwkeurig gezaagd, het maakt niet uit welke maat je nodig hebt.
De frames zijn gemaakt van aluminium en worden in drie standaard kleuren geleverd. Zonder coating is het frame zilver en daarnaast hebben we de frames in een zwarte en witte uitvoering. Op aanvraag kunnen de frames in iedere Ral kleur gecoat worden.
De levertijd is ongeveer twee weken, wanneer je het frame sneller nodig hebt neem dan even contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
Iedere foto die bij ons binnenkomt wordt eerst door ons bekeken. Met onze achtergrond als fotograaf kunnen we dat natuurlijk goed. Wanneer het nodig is wordt de foto bewerkt, op kleur gezet en in de juiste maat voordat het doek geprint wordt. Wanneer we twijfelen aan de kwaliteit van de foto zullen we samen overleggen wat de mogelijkheden zijn.
Ja hoor, dat kan ook. In principe kan ieder digitaal bestand op een doek geprint worden, zeker op beurzen is dit iets wat je vaak ziet. We kunnen ook een ontwerp voor je maken wanneer je ideeën hebt of een digitale montage maken van verschillende dingen.
Ook de montage kunnen wij verzorgen, we hebben een team van mensen die veel ervaring hebben met het plaatsen en monteren van de frames. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden zodat we een offerte kunnen maken.

U kunt natuurlijk ook langskomen of ons direct bellen

Contact

Framefoto

Kerkstraat 13
2871 ED Schoonhoven

T  0182 38 22 48
06 24614938
E info@framefoto.nl
W www.framefoto.nl

Share