Een compleet verzorgde Familiefoto in een Aluminium Textielframe

Een compleet verzorgde Familiefoto in een Aluminium Textielframe

Niet al te lang geleden kwam één van onze vaste klanten met een heel leuk verzoek: ze wilde graag een foto van haar kleinkinderen hebben. Dit wilde ze echter niet in een kleine lijst, maar juist als foto in een aluminium textielframe om haar gehele muur te bekleden. Juist omdat wij hier al jaren lang ervaring in hebben weten wij niet alleen hoe dit moet, maar ook hoe we dit beter kunnen doen dan alle andere services. En juist met deze expertise hebben wij een geweldig resultaat op kunnen leveren.

Ben jij benieuwd wat onze complete service precies inhoudt, hoe wij deze klus aan hebben gepakt of hoe jij zelf zo’n leuke foto in een aluminium textielframe  kan krijgen? Lees dan snel verder!

Wij regelen alles van foto tot frame

Het grootste nadeel van andere services in onze branche, is dat ze niet compleet betrokken zijn bij het product dat ze leveren. Vaak is het een slordige fabrieksklus waar men een fotodoek drukt van een toegestuurde foto. Dit was niet wat onze klant wilde hebben, en ook zeker niet de mate van passie die wij hebben in ons beroep. Daarom hebben we alles zelf op een professionele manier in handen genomen, van het maken van de foto tot de installatie van het aluminium textielframe.

We begonnen met het maken van de foto’s in onze studio. Na een goede fotosessie hebben we een nieuwe afspraak gemaakt om gezamenlijk naar de foto’s te kijken, en de beste eruit te zoeken. Vervolgens hebben we de foto’s digitaal bewerkt zodat ze echt helemaal perfect en natuurlijk waren, voor de echte professionele uitstraling. Dit is wel zo handig gezien de foto in een textielframe van meer dan 2,5 meter bij 2,5 meter werd geplaatst. Dan vallen alle kleine imperfecties ineens erg op.

De foto is geprint op een speciaal fotodoek dat gespannen kan worden in een aluminium textielframe. Toen de verbouwing in het huis van onze klant klaar was, stonden wij klaar om het fotodoek en aluminium textielframe persoonlijk te plaatsen. Want als wij zeggen dat we alles regelen, dan houden we ook overal rekening mee.

Persoonlijke aanpak en oplossingen op maat

Wil jij nu ook graag een mooie foto gedrukt op een fotodoek, die eenvoudig opgehangen kan worden via een aluminium textielframe? Neem dan eens contact met ons op of kijk op onze website naar ons complete aanbod. En heb je een speciaal verzoek zoals bij deze opdracht het geval was? Dan maken wij graag de extra meters (soms zelfs letterlijk) om jouw wens in beeld te krijgen!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *